Kütahya’da giyimden ayakkabıya, çantadan kozmetiğe kadar farklı ürün yelpazesi ile İndirim Festivali gün sayıyor.

Kütahya Sebzeciler ve Pazar Yerleri Esnaf Odası Başkanı Hakan Akdaş, festival hakkında açıklamada bulundu.

Festivalin Gaybiefendi Mahallesi’ndeki semt pazarında düzenleneceğini bildiren Akdaş, “4-8 Temmuz arasında festival havasında bir indirim çadırı gerçekleştiriyoruz.” dedi.

Festivalin 5 gün boyunca açık olacağını anlatan Akdaş, geniş ürün yelpazesiyle vatandaşları ağırlayacaklarını söyledi.

Kütahya’da Baştaş Grup’tan ikinci el araçta sıfır faiz kampanyası
Kütahya’da Baştaş Grup’tan ikinci el araçta sıfır faiz kampanyası
İçeriği Görüntüle

“İHRAÇ FAZLASI KALİTELİ ÜRÜNLER SATIŞA SUNULACAK”

İhracat fazlası ürünlerin festivalde satışa sunulacağını belirten Akdaş, ürünlerin kaliteli olduğunu dile getirdi.

Züccaciye, kıyafet, oyuncak, küçük ev aletleri, çanta, kozmetik gibi farklı ürün grubunun yer alacağını vurgulayan Akdaş, “Yaklaşık 250 esnafımızın tezgah açacağı büyük bir indirim festivali gerçekleştiriyoruz. Kütahya'da bir ilk olacak. Tüm Kütahya halkımızı indirim festivaline bekliyoruz. 4 Temmuz sabah 10 gibi açılacak, akşam 12 1'e kadar devam edecek.” diye konuştu.

Kütahya’da Ilk Kez “İndirim Festivali” Açılıyor (2)-1

“FİYATLAR ÇOK UYGUN OLACAK”

Kütahya’da esnafın bu festivale karşı özel bir ilgi duyduğunu belirten Akdaş, “Mağazalarda fiyatları bin lira olan ürünler 500 liraya, tişörtler 100 lira gibi fiyatlara satılacak. Kütahya halkına sosyete pazarı havasını verdirmek için bir mücadele veriyoruz.” şeklinde konuştu.

Kütahya’da Ilk Kez “İndirim Festivali” Açılıyor (3)


Kütahya’da Ilk Kez “İndirim Festivali” Açılıyor (1)

Muhabir: Bünyamin DOĞAN / Yaşar SARI