Kütahya’da Demir Akaryakıt, Muharrem ayı dolayısıyla müşterilerine aşure ikramında bulundu. Yaklaşık 300 kişiye aşure ikram edildi.
Kütahya’da Muharrem ayı dolayısıyla aşure ikramları devam ediyor.
Bu kapsamda Demir Akaryakıt, Adnan Menderes Bulvarı’nda istasyonda müşterilerine aşure ikram etti.
Muharrem ayının birlik beraberlik ve dayanışmanın ayı olduğunu aktaran Demir Akaryakıt İstasyon Müdürü Rıza Akçay, “Biz de bu anlamda müşterilerimize aşure ikramında bulunmak istedik.” dedi.

Kütahya’da Muharrem ayı dolayısıyla aşure ikramlarının yapıldığını hatırlatan Akçay, Demir Akaryakıt olarak yaklaşık 300 kişiye aşure dağıttıklarını söyledi.
Müşterilerine her zaman en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını belirten Akçay, “Tüm müşterilerimizi akşam 17’ye kadar yapacağımız aşure ikramına bekliyoruz. Böyle özel günlerde farklı etkinlikler yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz.” diye konuştu.




