Kütahya’da en işlek caddelerinden Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda gerçekleştirilecek çalışma kapsamında yolun araç trafiğine kapalı olacağı bildirildi.

Kütahya Belediyesi, kent merkezinde elektrik altyapı çalışması yapılacağını duyurdu.

Buna göre, Ali Paşa Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda elektrik alt yapı çalışmaları yapılacak.

Kütahya Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, çalışma kapsamında yolun 8 Şubat’ta çift yönlü trafiğe kapalı olacağı kaydedildi.

Kütahya’da Bu Yolu Kullanacaklar Dikkat, Çalışma Var (3)

“ALTERNATİF YOLLARI KULLANIN” UYARISI

Çalışmaların OEDAŞ tarafından yapılacağı belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“8 Şubat’ta saat 08.00 ile 13.00 arasında Ali Paşa Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda (eski devlet hastanesi ve Anadolu Hastanesi arası) OEDAŞ tarafından alt yapı çalışmaları yapılacağından cadde çift yönlü olarak trafiğe kapatılacaktır. Bahsi geçen istikameti kullanan sürücülerimizin, trafik işaretlerine uymalarını ve alternatif güzergahları kullanmalarını önemle rica ederiz.”

Kütahya'da küçük Metehan'a destek kermesi
Kütahya'da küçük Metehan'a destek kermesi
İçeriği Görüntüle

Kütahya’da Bu Yolu Kullanacaklar Dikkat, Çalışma Var (4)

Muhabir: Bünyamin DOĞAN