Kütahya’da arıcılara alabilecekleri desteklere yönelik bilgilendirmeler yapıldı. Arıcıların destek ve hibelerle ilgili soruları cevaplandı.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Kütahya İl Koordinatörlüğü arıcılara yönelik IPARD III Programı II. Başvuru Çağrı İlanı kapsamında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

İl Koordinatörü Dr. Birsen Karaaslan'ın da katıldığı toplantıda; 302-2 Arıcılık ve Arı Ürünlerinin Üretimi, İşlenmesi ve Paketlenmesi alt tedbir konularında sunum yapıldı.

Katılımcıların soruları cevaplanarak proje hazırlık aşamalarında dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgiler verildi.

Kütahya’da konut satışlarında rekor artış yaşandı
Kütahya’da konut satışlarında rekor artış yaşandı
İçeriği Görüntüle

Üretici, çiftçi ve girişimcilere verilecek desteklerin ‘Üretim sizden, destek bizden!’ parolasıyla devam edeceği bildirildi.

HABER:YAŞAR SARI

Kütahya’da arıcılara destekleme programları anlatıldı 

Muhabir: Yaşar Sarı