Kütahya’da narkotik ekipleri bilgilendirme ve farkındalık etkinliklerini sürdürüyor. 90. Geleneksel Simav Turizm ve Ticaret Panayırında 3 bin 700 kişiye UYUMA aplikasyonu tanıtıldı.

Kütahya’da içecek paleti yola devrildi
Kütahya’da içecek paleti yola devrildi
İçeriği Görüntüle

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipler operasyonların yanı sıra bilgilendirme faaliyetlerini de sürdürüyor.

Ekipler tarafından Simav ilçesi 90. Geleneksel Simav Turizm ve Ticaret Panayırı etkinliklerinde kurulan stantta 700 kişiye UYUMA aplikasyonu bilgilendirmesi ve "En İyi Narkotik Polisi Anne" broşürü dağıtımı yapıldı.

Etkinlikler içerisindeki İsmail Altunsaray konseri öncesinde sahneden yaklaşık 3 bin kişinin bulunduğu kalabalığa aile ve arkadaşlığın önemini anlatan sunum ile sahnede Uyuma Projesi tanıtımı yapılmış farkındalık oluşturuldu.

Kütahya’da 3 bin 700 kişiye ‘UYUMA’ anlatıldı Kütahya’da 3 bin 700 kişiye ‘UYUMA’ anlatıldı Kütahya’da 3 bin 700 kişiye ‘UYUMA’ anlatıldı

Muhabir: İBRAHİM ŞEN