Kütahya Valisi Musa Işın, MGK Genel Sekreteri Okay Memiş’i makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette, kamu kurumları arasında yürütülen çalışmalar, koordinasyon süreçleri ve iş birliğinin güçlendirilmesine yönelik konular ele alındı.

KURUMLAR ARASI İŞ BİRLİĞİ MASAYA YATIRILDI

Samimi bir atmosferde gerçekleşen görüşmede, kamu hizmetlerinin daha etkin yürütülmesi adına kurumlar arasında sürdürülen iş birliği çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.

Görüşmede ayrıca, kamu yönetiminde koordinasyonun önemine dikkat çekilirken, ortak çalışmaların vatandaşlara sunulan hizmet kalitesine katkı sağladığı vurgulandı.

Vali Musa Işın ile MGK Genel Sekreteri Okay Memiş’in gerçekleştirdiği görüşmede, farklı alanlarda yürütülen projeler ve kamu kurumları arasındaki iletişim süreçleri hakkında da fikir alışverişi yapıldı.

Kütahya Simav’da Kurban Bayramı öncesi hayvan nakil denetimi
Kütahya Simav’da Kurban Bayramı öncesi hayvan nakil denetimi
İçeriği Görüntüle

Ziyaretin, kurumlar arasındaki güçlü iletişim ve dayanışmanın pekiştirilmesi açısından önem taşıdığı ifade edildi.

Kütahya Valisinden Mgk Genel Sekreteri Memiş’e Ziyaret

KAMU HİZMETLERİNDE KOORDİNASYON VURGUSU

Ziyaret kapsamında, kamu kurumlarının uyum içerisinde çalışmasının hem hizmet süreçlerini hızlandırdığı hem de vatandaş memnuniyetini artırdığı değerlendirildi.

Özellikle kamu yönetiminde ortak akıl ve koordinasyonun önemine değinilen görüşmede, iş birliği kültürünün güçlendirilmesine yönelik temenniler paylaşıldı.

Vali Musa Işın’ın gerçekleştirdiği ziyaretin, kamu kurumları arasındaki istişare ve dayanışmanın artırılmasına katkı sunduğu belirtildi.

Kaynak: Haber Merkezi