Kütahya Valisi Musa Işın, Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak ile Kıvılcım Stratejik Düşünce Topluluğu öğrencilerini Valilik makamında kabul etti.
Gerçekleşen ziyarette gençlerin akademik ve sosyal gelişimi üzerine önemli değerlendirmeler yapıldı.

ÜNİVERSİTE VE ÖĞRENCİLERDEN VALİLİĞE ZİYARET
Valilik makamında gerçekleşen kabulde, Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak ile birlikte Kıvılcım Stratejik Düşünce Topluluğu öğrencileri yer aldı.
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, üniversite öğrencilerinin yürüttüğü çalışmalar ve topluluk faaliyetleri hakkında bilgi paylaşıldı.

GENÇLERİN GELİŞİMİ MASAYA YATIRILDI
Ziyarette, öğrencilerin akademik başarılarının yanı sıra sosyal ve entelektüel gelişimlerine katkı sağlayan faaliyetler ele alındı.
Özellikle düşünce dünyasını zenginleştiren etkinlikler, gençlerin kendilerini ifade etme becerilerini geliştiren çalışmalar ve toplumsal farkındalık oluşturan projeler üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

VALİ IŞIN’DAN GENÇLERE DESTEK VURGUSU
Vali Musa Işın, gençlerin bilgiyle donanmış, bilinçli ve üretken bireyler olarak yetişmesinin büyük önem taşıdığını ifade etti.
Bu doğrultuda faaliyet gösteren öğrenci topluluklarının desteklenmeye devam edeceğini belirten Işın, gençlerin her alanda kendilerini geliştirmelerinin hem şehir hem de ülke geleceği açısından önemli olduğunu vurguladı.



