Kütahya’da jandarma 89 şüpheliyi adalete teslim etti
Kütahya’da jandarma 89 şüpheliyi adalete teslim etti
İçeriği Görüntüle

Gece yarısından sabah saatlerine kadar hava sıcaklığı 12-14 derece arasında seyredecek. Nem oranının yüzde 72-75 seviyelerinde olması nedeniyle sabahın erken saatlerinde serin bir hava hissedilecek. Sabah 06.00'dan sonra sıcaklık hızla yükselmeye başlayacak ve 09.00 itibarıyla 17 dereceye ulaşacak.

GÜNÜN EN YÜKSEK SICAKLIĞI 25 DERECE

Öğle saatlerinde parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte sıcaklık 21 dereceye, 12.00-15.00 saatleri arasında ise günün en yüksek değeri olan 25 dereceye çıkacak. Nem oranı bu saatlerde yüzde 34'e kadar düşecek.

ÖĞLEDEN SONRA KUVVETLİ RÜZGÂR BEKLENİYOR

Rüzgâr gün boyunca kuzeyli yönlerden esecek. Öğleden sonra ortalama rüzgâr hızı 18 km/s'ye ulaşırken, rüzgâr hamlelerinin saatte 43 kilometreye kadar çıkması bekleniyor. Açık alanlarda bulunacak vatandaşların ve sürücülerin kuvvetli rüzgâra karşı tedbirli olmaları tavsiye ediliyor.

Kütahya’da Soğuk Hava Ve Yağış Kaç Gün Devam Edecek (2)

AKŞAM SAATLERİNDE HAVA SERİNLEYECEK

Akşam saatlerinden itibaren sıcaklık yeniden düşüşe geçecek. 18.00-21.00 saatlerinde 20 derece, gece saatlerinde ise 18 derece civarında seyretmesi beklenen hava sıcaklığıyla birlikte nem oranı yeniden artış gösterecek. Gün boyunca yağış beklenmiyor ve parçalı bulutlu havanın etkisini sürdürmesi öngörülüyor.

Muhabir: Nurcan GÜNAY