Türkiye Karate Federasyonu tarafından düzenlenen Spor Toto Türkiye Ümit, Genç, U21 Premier Ligi karşılaşmaları Uşak’ta yapıldı.
Organizasyon, Uşak Üniversitesi Bir Eylül Yerleşkesi içinde bulunan Şehit Ömer Halisdemir Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Müsabakalar 8 Mayıs’ta başladı ve yoğun katılımla tamamlandı.
51 İLDEN 1413 SPORCU MÜCADELE ETTİ
Organizasyona 51 ilden 227 kulüp ve 1413 sporcu katıldı. Ümit, genç ve U21 kategorilerinde yapılan karşılaşmalarda sporcular tatamide dereceye girebilmek için mücadele etti.
Dünya Şampiyonası için puan toplama niteliği taşıyan turnuvada, müsabakalar yüksek tempoda geçti. Sporcuların performansı teknik heyetler ve izleyiciler tarafından yakından takip edildi.

DERECEYE GİRENLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ
Final müsabakalarının ardından dereceye giren sporculara ve kulüplere kupa ve madalyaları takdim edildi. Ödüller, Ercüment Taşdemir ile Ahmet Demir tarafından verildi.
Organizasyon sonunda sporcuların başarıları tebrik edilirken, turnuvanın Türk karate sporuna katkı sunduğu ifade edildi.

ANNELER GÜNÜ’NDE ANLAMLI JEST
Program kapsamında Anneler Günü dolayısıyla kadın antrenörlere, hakemlere, sporculara ve annelerine gül takdim edildi. Organizasyonda duygusal anlar yaşandı.




