KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin ile buluşan Kütahya ASKF Başkanı Murat Cengiz, üniversite spor tesislerini müsabakalar için kullanılması konusunda anlaşıldığını söyledi.

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Kütahya Şube Başkanı Murat Cengiz ve Başkan Vekil Ali Okçu, KSBÜ Rektörü Ahmet Tekin’i ziyaret etti. Karşılıklı işbirliğinin konuşulduğu ziyarette üniversite spor tesislerinin müsabakalarda kullanılması konusunda anlaşıldı.

Kütahya sporda 71 sıra yükseldi, ilk beşe girdi
Kütahya sporda 71 sıra yükseldi, ilk beşe girdi
İçeriği Görüntüle

Ziyaretle ilgili Kütahya ASKF’den yapılan açıklamada “Federasyon Başkanımız Murat Cengiz ve Başkan Vekilimiz Ali Okçu, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin Beyi makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Rektörümüze ilimizin spor tesisleri, spor kültürü ve kulüplerimiz hakkında bilgiler verilerek, üniversitenin spor tesislerinin müsabakalarında kullanımı konusunda mutabakat sağlanmıştır. Rektörümüze sorunlarımıza yaklaşımı ve yakın ilgisinden dolayı teşekkür eder, işlerinde başarılar dileriz.” denildi.

Cengiz KSBÜ spor tesislerini kullanabileceğiz

ü

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR.

https://kutahyaekspres.com/kutahyali-kiz-ogrenciler-voleybol-turnuvasinda-yaristi/

KAYNAK

Muhabir: Talha Ünver