Kütahya'da hayata geçirilen ve geçirilmesi planlanan projeleri anlatan Belediye Başkanı Kahveci, Kütahya için çalışmaya devam edeceklerini bildirdi.

Kütahya’da özel çocuklar gönüllerince eğlendi
Kütahya’da özel çocuklar gönüllerince eğlendi
İçeriği Görüntüle

Kütahya Belediyesi üçüncü 3 aylık değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Eyüp Kahveci başkanlığında düzenlenen toplantıda yapılan projeler, yatırımlar hakkında bilgiler verildi.

Kütahya’da göreve geldikleri günlerden itibaren çalışmaya başladıklarını aktaran Kahveci, son üç ayda elde edilen kazanımlar hakkında sunum yaptı.

Son olarak Yamantürk Yaşlı ve Engelli Gündüz Yaşam Merkezi’nin hizmet vermeye başladığını belirten Kahveci, merkez ile ilgili ilerleyen günlerde yeni hizmetlerin devreye alınacağını söyledi.

Merkezin Cuma günleri kapalı olacağını anlatan Kahveci, bugünlerde merkez çalışanlarının merkeze gelemeyen kişilerin evlerine gideceğini ve evde sağlık hizmeti sunacağını dile getirdi.

Başkan Kahveci, Kütahya’daki Yatırımları Anlattı2

Belediye olarak asfaltlama, yol yapım ve düzeltme rakamlarını açıklayan Kahveci, merkezde bulunan 16 metruk binanın yıkımının yapıldığını ifade etti.

İhtiyaç sahibi ailelere yapılan yardımların toplam maliyetlerini de paylaşan Kahveci, öğrencilere de yardımların gerçekleştirildiğini kaydetti.

Toplantı, Başkan Kahveci’nin basın mensuplarının sorularını yanıtlamasının ardından sona erdi.

Başkan Kahveci, Kütahya’daki Yatırımları Anlattı1

Muhabir: Yaşar Sarı