2026-2027 Akademik Yılı Yüksek Lisans Programı kapsamında yenilenen protokolle, sektör çalışanlarının akademik ve mesleki gelişimlerinin desteklenmesi hedefleniyor.

Kütahya’da eğitim öğretim dönemi değerlendirildi
Kütahya’da eğitim öğretim dönemi değerlendirildi
İçeriği Görüntüle

KATILIM BANKACILIĞI ÇALIŞANLARINI KAPSIYOR

Program kapsamında katılımcılar, teorik bilgilerini güçlendirirken uluslararası standartlarda mesleki yetkinlik kazanma imkanı elde edecek.

İşbirliği protokolü, Albaraka Türk İnsan ve Kültür Genel Müdür Yardımcısı Lütfü Şener ile Marmara Üniversitesi İslam Ekonomisi ve Finansı Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ertuğrul Boynukalın tarafından imzalandı.

AKADEMİK GELİŞİME DESTEK

Albaraka Türk Genel Müdür Yardımcısı Lütfü Şener, çalışanların akademik gelişimlerine yapılan yatırımın hem bireysel hem de kurumsal gelişime önemli katkı sağladığını belirtti.

Marmara Üniversitesi İslam Ekonomisi ve Finansı Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ertuğrul Boynukalın ise üniversite-sektör işbirliklerinin bilginin uygulamayla buluşması açısından büyük önem taşıdığını ifade ederek, genişletilen işbirliğinden memnuniyet duyduklarını söyledi.

Kaynak: AA