Afyonkarahisar'da 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

Afyonkarahisar'da da Kocatepe Parkı'ndaki törende, Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Yusuf Aytaç Hürkal, törende günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yaptı.

Törene Vali Kübra Güran Yiğitbaşı, Belediye Başkanı Vekili Elif Süzme, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Numan Yöner, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven, İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, CHP Grup Başkanvekili Burcu Köksal, askeri erkan ve gaziler katıldı.

Afyonkarahisar'da Gaziler Günü kutlandı

FOTOĞRAFLARIN DEVAMI İÇİN AŞAĞIYA TIKLAYINIZ.

Uşak’ta iki otomobil çarpıştı: 5 yaralı
Uşak’ta iki otomobil çarpıştı: 5 yaralı
İçeriği Görüntüle
Afyonkarahisar'da Gaziler Günü kutlandı Afyonkarahisar'da Gaziler Günü kutlandı Afyonkarahisar'da Gaziler Günü kutlandı Afyonkarahisar'da Gaziler Günü kutlandı Afyonkarahisar'da Gaziler Günü kutlandı Afyonkarahisar'da Gaziler Günü kutlandı

Muhabir: İBRAHİM ŞEN