Afyonkarahisar Ticaret İl Müdürlüğü ekipleri, bayram öncesi vatandaşların mağduriyet yaşamaması için il genelinde kapsamlı denetim yaptı. Denetimlere Ticaret İl Müdürü Mahmut Yayla da katıldı.

Ekipler, alışveriş merkezleri ve zincir marketlerde ürün fiyatları ile etiketleri tek tek kontrol ederken, özellikle temel gıda ürünlerinde fahiş fiyat artışı ve stokçuluk olup olmadığı incelendi.

Afyonkarahisar’da Bayram Öncesi Fiyat Denetimi (2)

Mahmut Yayla, denetimlerin Afyonkarahisar Valiliği koordinasyonunda yıl boyunca sürdüğünü belirterek, Ramazan Bayramı öncesinde çalışmaların yoğunlaştırıldığını ifade etti.

Geçen yıl yapılan 120 bin ürün denetiminde 2 milyon 833 bin lira idari para cezası uygulandığını aktaran Yayla, bu yılın başından itibaren gerçekleştirilen kontrollerde ise 360 bin lira ceza kesildiğini ve 91 üründe aykırılık tespit edildiğini kaydetti.

Manisa’da uyuşturucu operasyonu: 2 şüpheli tutuklandı
Manisa’da uyuşturucu operasyonu: 2 şüpheli tutuklandı
İçeriği Görüntüle

Afyonkarahisar’da Bayram Öncesi Fiyat Denetimi (1)

Kaynak: AA