Tavşanlı

Kütahya'da 5 bin 863 metrekarelik iki arsa mahkemeden satışa çıkıyor

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde toplam 5 bin 863 metrekare büyüklüğündeki iki arsa, ortaklığın giderilmesi davası kapsamında mahkeme kararıyla satışa çıkarıldı.

Abone Ol

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde toplam 5 bin 863 metrekare büyüklüğündeki iki arsa, ortaklığın giderilmesi davası kapsamında mahkeme kararıyla satışa çıkarıldı.

Tavşanlı (Sulh Hukuk Mahkemesi) Satış Memurluğu tarafından yayımlanan ilana göre, Çukurköy Mahallesi'nde bulunan toplam 2 arsa için elektronik ihale gerçekleştirilecek.

İKİ ARSANIN MUHAMMEN BEDELİ 9 MİLYON 350 BİN TL

İlk taşınmaz, Çukurköy Mahallesi Kırbaş Değirmeni Mevkii'nde bulunan 3 bin 49,25 metrekare büyüklüğündeki arsa vasıflı taşınmazdan oluşuyor.

İmalathane alanında kalan taşınmaz için 5 milyon 350 bin TL muhammen bedel belirlenirken, ilk artırma 9-16 Eylül 2026, ikinci artırma ise 7-14 Ekim 2026 tarihleri arasında yapılacak.

Satışa çıkarılan ikinci taşınmaz ise yine Çukurköy Mahallesi'nde bulunan 2 bin 814,04 metrekare büyüklüğündeki arsa vasıflı taşınmaz oldu.

malathane alanında yer alan taşınmaz için 4 milyon TL muhammen bedel belirlendi. Bu taşınmazın ilk artırması 9-16 Eylül 2026, ikinci artırması ise 7-14 Ekim 2026 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

İMALATHANE ALANINDA YER ALIYORLAR

İlanda yer alan bilgilere göre, her iki taşınmaz da Tavşanlı Belediyesi sınırları içerisinde, 20 Aralık 2023 tarihli ilave revizyon imar planında E:0,60 emsal ve 9,50 metre yapı yüksekliğine sahip imalathane alanında bulunuyor.

İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgi ve satış şartlarına, esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden dosya numarasıyla erişilebileceği bildirildi.