Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

PFDK’den 4 Süper Lig takımına para cezaları ve disiplin kararları

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Trendyol Süper Lig takımlarından Siltaş Yapı Pendikspor, Fenerbahçe, Yılport Samsunspor ve TÜMOSAN Konyaspor’a maddi ceza uyguladı.

TFF’nin resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuruya göre, PFDK, farklı gerekçelerle Fenerbahçe’ye 140.000 TL, Pendikspor’a 200.000 TL, TÜMOSAN Konyaspor’a 112.000 TL ve Yılport Samsunspor’a 225.000 TL para cezası verdi.

Ayrıca, bazı Pendikspor ve Beşiktaş taraftarlarının ev sahibi maçlar sırasında, Fenerbahçe ve Samsunspor taraftarlarının ise deplasman maçlarına erişimlerinin kısıtlanmasına karar verildi.

PFDK, Trendyol 1. Lig kulüplerinden Ankara Keçiörengücü’ne 18.000 TL, Tuzlaspor’a 15.750 TL ve Kocaelispor’a 108.000 TL para cezası uyguladı.

Ankara Keçiörengücü oyuncuları Arda Hilmi Şengül ve Haşim Arda Sarman, birer maç men ve 19.500’er TL, Tuzlaspor futbolcusu Abdoulaye Yahaya ise 2 maç men ve 13.000 TL para cezası aldı.

Kurul ayrıca, Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan’ın akreditasyon kartını görünür şekilde boynuna takmaması nedeniyle 29.250 TL para cezası verilmesine karar verdi.