Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Katıldığı İlk Müsabakada Türkiye şampiyonu oldu

Kırklareli’nde 12 yaşındaki Fulya

Kırklareli’nde 12 yaşındaki Fulya Ara, bir arkadaşının tavsiyesi üzerine atıcılık sporuna ilgi duymaya başladı ve katıldığı ilk müsabakada büyük bir başarı elde etti.

Fulya, Kırklareli Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen havalı tüfek atıcılık kursuna yaklaşık bir yıl önce katıldı.

Katıldığı İlk Müsabakada Türkiye şampiyonu oldu

Antrenmanlar sırasında başarılı performans sergileyen Fulya, Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından Mersin’in Erdemli ilçesinde düzenlenen Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonası’nda minikler kategorisinde birinci olarak Türkiye şampiyonu oldu.

12 yaşındaki sporcu, bu başarısıyla gurur duyduğunu belirtti ve atıcılık sporunu çok sevdiğini vurguladı. Ara, yıldızlar kategorisinde daha fazla başarı elde etmeyi hedeflediğini ve antrenmanlara devam ettiğini söyledi. Atıcılık antrenörü Özgür Lüleciler ise Fulya Ara’nın kısa süre içinde bu kadar büyük bir başarı elde etmesinin geleceği için umut verici olduğunu belirtti. Ayrıca atıcılığın Kırklareli’nin popüler spor dallarından biri olduğunu ve milli takıma sporcu kazandırmayı amaçladıklarını ifade etti.