Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kütahya’da üniversite öğrencileri bilgilendirildi 

Kütahya’da üniversite öğrencilerine yönelik

Kütahya’da üniversite öğrencilerine yönelik bilgilendirme standı açıldı. Ekipler, öğrencilere ‘Her zaman yanınızdayız’ mesajı verildi. 

İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, Dumlupınar Üniversitesi’nde düzenlenen oryantasyon etkinliğinde bilgilendirme standı açtı. 

11-12 Ekim’de öğrencilerin buluşma noktası olan oryantasyon etkinliğinde öğrencilere polis ekipleri, kupa ve kalem hediye etti. 

“ÖĞRENCİ ARKADAŞLARIMIZA HEDİYE VERDİK”

Bilgilendirme standında öğrencilere ‘her zaman yanınızdayız’ mesajı veren ekipler, yaptığı açıklamada “Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü olarak 11-12 Ekim arasında Dumlupınar Üniversitesi kurmuş olduğu oryantasyon etkinliğine biz de katılım sağladık. Burada arkadaşlarımıza hoş geldiniz deyip, onların yanında olduk olduğumuzu iletiyoruz. Naçizane onlara birer kupa, kalem hediye ettik. 

Arkadaşlarımızla birlik beraberlik içinde onların yanında olduğumuzu hissettirmek adına Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü olarak stant açtık. Yarın da buradayız. Ve yıl boyunca da yine arkadaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

 

Kütahya’da üniversite öğrencileri bilgilendirildi

Kütahya’da üniversite öğrencileri bilgilendirildi