Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TFF Başkanı Büyükekşi protestolara yanıt verdi

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Beşiktaş ile Lugano arasındaki müsabakanın ardından Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, tribünlerden gelen tezahüratlara karşılık vererek stadyumu terk etti. İşte detaylar…

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu ikinci maçında sahasında Lugano’ya 3-2 mağlup oldu. Ancak karşılaşmanın dikkat çeken anlarından biri Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin protestolara yanıt vermesiydi.

Tribünlerden gelen küfürlü tezahüratlar sonrası Mehmet Büyükekşi, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’ye serzenişte bulunarak karşılaşmanın ilk yarısı bitmeden stadyumu terk etti. Mehmet Büyükekşi yaşanan olaylar hakkında şunları söyledi: “Yaşananlar nedeniyle çok üzgünüm.”

Büyükekşi, “Gerçekten çok üzgünüm. TFF Yönetimi olarak tüm takımlarımızın Avrupa maçlarına gitmeye çalışıyoruz. Beşiktaş’ın maçına da geldik. Sayın Çebi depremzeler için organize edilen maçlarda ‘bizim maçlara gelmiyorsunuz’ diye sitem ediyordu. İade-i ziyarette bulunduk. Fakat beklemediğimiz bir ortamla karşılaştık. Herkes kendine yakışanı yapar. Yaşananlar münferit olsaydı kalırdım. Ancak organize bir olaydı. Sayın Bakan da üzüntülerini iletti. Kendisinin de onayını alıp maçtan çıktık” ifadelerini kullandı.