Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Manisa’da 5 yıl önce kaybolan çobanın öldürüldüğü belirlendi

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde, 2018

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde, 2018 yılından beri kayıp olan çobanın, işvereni tarafından öldürüldüğü sonucuna ulaşıldı.

Uşak’tan Alaşehir’e gelerek M.K’nin yanında çobanlık yapmaya başlayan İhsan Yıldız’dan haber alamayan ailesi, 5 Eylül 2018 tarihinde kayıp bildiriminde bulundu.

Yapılan arama çalışmalarına rağmen, çoban Yıldız’a dair hiçbir iz bulunamadı.

Olayın üzerine giden Manisa Jandarma Komutanlığı ekipleri, çobanın işvereni M.K’yi “uyuşturucu madde bulundurmak” suçundan cezaevine girmesi sonrasında takip etti.

Geçtiğimiz hafta cezaevinden izinli olarak çıkan M.K, Killik Mahallesi yakınlarındaki sulama kanalının bitişiğinde çukur kazarken kendisini takip eden jandarma ekiplerini fark edip kaçmaya çalıştı.

Şüpheli, sazlık alanda saklanırken, jandarma tarafından gözaltına alındı.

M.K, yapılan sorgusunda çoban İhsan Yıldız’ı öldürdüğünü ve cesedini çukur kazdığı bölgenin yakınlarına gömdüğünü itiraf etti.

Zanlının tarif ettiği bölgede, Jandarma Suç Araştırma Timi tarafından yapılan kazıda, Yıldız’a ait olduğu düşünülen kemikler ve uzuv parçaları ile içinde nüfus cüzdanının da bulunduğu kıyafetler bulundu.

Buluntular, incelenmek üzere İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi ve katil zanlısı M.K. tutuklandı. Bu olayın aydınlatılması için devam eden soruşturmalar sürmektedir.