Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Counter Strike 2 resmen yayınlandı

Geliştirici Valve, sonunda beklenen

Geliştirici Valve, sonunda beklenen an geldi ve Counter-Strike 2’yi resmen piyasaya sürdü.

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) oyununun çıkışının üzerinden 10 yıldan fazla bir süre geçti ve oyuncular yeni bir CS oyununu heyecanla bekliyorlardı.

Valve, yeni CS oyununun beta sürümünü mart ayı içinde yayınlamıştı, ve şimdi uzun bir bekleyişin ardından Counter-Strike 2 sonunda resmi olarak gün yüzüne çıktı. İşte oyunla ilgili tüm detaylar.

Counter Strike 2’de yeni neler var

Yeni CS oyununda görsel kalite önemli ölçüde yükseltildi ve artık yeni oyun motoru olan Source 2 kullanılıyor. Aynı zamanda, yeni CS, gelişmiş bir sunucu bağlantısı desteğiyle geliyor, bu da gecikmeyi azaltıyor.

Source 2 motorunun kullanıldığı oyunda, haritalar önemli ölçüde iyileştirildi. Ayrıca, Source 2’nin yardımıyla gerçekçi ışıklandırmalar ve yansımalar da oyunun içinde yer alıyor.

Oyuncular, CS:GO’daki tüm envanterlerini CS2’ye aktarabilecekler. Bu ögeler, Source 2’nin getirdiği ışıklandırma ve materyal geliştirmeleri sayesinde çok daha göz alıcı görünüyor.

Sistem gereksinimleri

İşlemci: 4 fiziksel işlemci iş parçacığı – Intel® Core™ i5 750 veya üstü

RAM: 8 GB RAM

Ekran Kartı: Ekran kartı en az 1 GB veya daha fazla belleğe sahip olmalıdır ve Shader Model 5.0 desteklemenin yanı sıra DirectX 11 uyumlu olmalıdır

DirectX: Sürüm 11

Depolama: 85 GB kullanılabilir alan

Counter Strike 2 resmen yayınlandı

COUNTER STRIKE 2 FOTOĞRAFLARI İÇİN AŞAĞIYA TIKLAYINIZ.