Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kütahya’da dijitalleşme ve yaratıcılık konuşuldu

Kütahya’da Dijitalleşme ve Yaratıcılık

Kütahya’da Dijitalleşme ve Yaratıcılık Ekosisteminin Geliştirilmesi Projesi 1. Aylık İlerleme Toplantısı, Belediye Başkanı Alim Işık’ın katılımıyla gerçekleştirildi. 

Kütahya Belediyesi Etüd Proje Müdürlüğü öncülüğünde çini ve seramik sektörünün ihtiyaçlarına yönelik hazırlanan Kütahya’da Dijitalleşme ve Yaratıcılık Ekosisteminin Geliştirilmesi Projesi (RAYSOP) kapsamında çalışmalar devam ediyor. Bu doğrultuda düzenlenen Kütahya’da Dijitalleşme ve Yaratıcılık Ekosisteminin Geliştirilmesi Projesi 1. Aylık İlerleme Toplantısı, Belediye Başkanı Alim Işık’ın katılımıyla Kütahya Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi. 

Toplantıda konuşan Işık, projenin şehrimiz ve ülkemiz için önemine vurgu yaparak tüm paydaşlarla birlikte Kütahya’da Dijitalleşme ve Yaratıcılık Ekosisteminin Geliştirilmesi Projesi’nin başarılı olması için çaba sarf ettiklerini belirtti. 

Kütahya’da Dijitalleşme ve Yaratıcılık Ekosisteminin Geliştirilmesi Projesi ile çini ve seramik sektörüyle şehrimizin ekonomisine katkı sağlamak, sektör temsilcilerine tasarım, Ar-Ge, inovasyon, dijitalleşme, dış ticaret ve pazarlama gibi konularda destek verilmesi hedefleniyor.