Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Denetimle başladı, cezaevinde bitti

Kütahya’da şüphe üzerine durdurulan

Kütahya’da şüphe üzerine durdurulan şahıstan uyuşturucu ele geçirildi. Ekipler bunun üzerine yaptığı çalışma ile toplamda 2 uyuşturucu tacirini yakaladı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu tacirlerine darbe vurmaya devam ediyor.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin şüpheli şahıs ve araç denetimi uyuşturucu tacirlerini ele verdi. Saray Mahallesi’nde durumundan şüphenilerek durdurulan O.V.’nin yapılan üst aramasında tek parça halinde, 0,23 gr metamfetamin, 2 parça halinde toplamda 1,20 gr bonzai, 2 parça halinde toplamda 0,51 gr esrar ele geçirildi.

EKİPLER ÇALIŞMAYI GENİŞLETTİ

Uyuşturucuyu ele geçiren ekipler bu kez de uyuşturucu tacirlerinin peşine düştü. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile birlikte çalışma başlattı.

Çalışmalar sonucu O.V.’nin uyuşturucu maddeleri S. Ç. ve L.Y.’den aldığı tespit edilmesi üzerine ikametlerinde arama yapıldı. İkametlerde gerçekleştirilen aramalarda 12 fişek halinde satışa hazır, toplamda 0,86 gr metamfetamin, 3 parça halinde, toplamda 5,07 gr bonzai ve 9 Lyrica maddesi ele geçirildi. O. V. isimli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanma suçundan işlem yapılıp serbest bırakılırken S. Ç. ve L. Y. isimli şahıslar ise mahkemeye sevk edildi.

Şüphelilerden S. Ç. isimli kadın şahıs adli kontrol şartıyla serbest kalırken, L.Y. isimli kadın tutuklandı.

Tutuklama ile birlikte uyuşturucu ile mücadelede tutuklanan kişi sayısı 75’e yükseldi.