Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kadın ve genç girişimciler için başvuru uzatıldı

TOBB İl Kadın Girişimciler

TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimleri için başvuru tarihi uzatıldı.

TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurullarına üye olmak isteyen girişimcilerin başvuru tarihleri, başvuruların değerlendirme süreci dikkate alınarak, en geç 19 Eylül saat 16’ya kadar, TOBB Girişimcilik Bilgi Sistemi http://girisimcilik.tobb.org.tr/ üzerinden online olarak yapabilecek.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “TOBB İl Kadın Girişimciler Kuruluna üye olacak kadın girişimcilerin, Ticaret Siciline kayıtlı, gerçek kişi tacir veya tüzel kişilerin ortağı, yönetim kurulu üyesi, yöneticisi, genel müdürü veya murahhas azası olması gerekir. O ilde bulunan bir fakülte, yüksekokul ya da enstitüde, girişimcilik konusunda çalışmalar yürüten üniversite öğrencileri, öğretim görevlileri veya öğretim üyeleri ile toplum nezdinde saygınlık uyandıran diğer gerçek kişiler de il kurul üyesi olarak belirlenebilir. Geçmiş dönem Kadın Girişimciler Kuruluna kayıtlı üyelerin de üyeliğini devam ettirmek istemesi durumunda, ilgili online linkten başvuru yapması gerekmektedir.” ifadelerine yer verildi.

GENÇ GİRİŞİMCİLER İÇİN YAŞ SINIRI 18-40 YAŞ

TOBB İl Genç Girişimciler Kuruluna üye olacak genç girişimcilerin 18 yaşından

gün almış, 40 yaşından ise gün almamış olması gerektiği vurgulanan açıklamada şunlar kaydedildi: “Ticaret Siciline kayıtlı, gerçek kişi tacir veya tüzel kişilerin ortağı, yönetim kurulu üyesi, yöneticisi, genel müdürü veya murahhas azası olması gerekir. O ilde bulunan bir fakülte, yüksekokul ya da enstitüde, girişimcilik konusunda çalışmalar yürüten üniversite öğrencileri, öğretim görevlileri veya öğretim üyeleri ile toplum nezdinde saygınlık uyandıran diğer gerçek kişiler de il kurul üyesi olarak yaş sınırı aranmaksızın belirlenebilir. Geçmiş dönem Genç Girişimciler Kuruluna kayıtlı üyelerin de üyeliğini devam ettirmek istemesi durumunda, ilgili online linkten başvuru yapması gerekmektedir.”