Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KUTSO’da ‘afet farkındalık’ semineri

KUTSO Akademi’nin düzenlediği afet

KUTSO Akademi’nin düzenlediği afet farkındalık semineri yoğun katılımla düzenlendi. Seminerde İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Eğitim Uzmanı Mustafa Onur Yurdagül tecrübelerini aktardı.

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) tarafından “Afet Farkındalık” semineri,  gerçekleştirildi. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Eğitim Uzmanı Mustafa Onur Yurdagül sunumunda gerçekleştirilen seminerde, başta deprem olmak üzere ülkemizde sıkça görülen afetlere yönelik, afetlerin öncesinde, esnasında ve sonrasında yapılacak doğru davranışlar hakkında tavsiyelerde bulundu.

Afetler konusunda farkındalığın geliştirilmesi, afetlerde risk azaltma ve önlem alma konusunda farkındalık artırılması amacıyla başlatılan seminer çalışmalarında, doğal afet durumlarında yapılması gerekenler, öncesinde alınması gereken önlemler ve doğal afet sonrası neler yapmaları gerektiğine dair bilgi ve tecrübeler aktarıldı.

Afet zararlarını ve etkilerini azaltmayı, önlemlerini almayı amaçlayan AFAD, seminer bitiminde, üyelerin sorularını yanıtladı.

KUTSO’da ‘afet farkındalık’ semineri

KUTSO’da ‘afet farkındalık’ semineri