Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kütahya’da 8. Geleneksel gözleme etkinliği

Kütahya’da 8. geleneksel gözleme

Kütahya’da 8. geleneksel gözleme etkinliği düzenlendi. İl protokolünün katıldığı etkinlikte danışanlar şarkılar söyledi, şiirler okudu, birlik, beraberlik duyguları pekiştirildi.

İl Sağlık Müdürlüğü ile Kütahya Şizofreni, Tüm Engelliler, Yaşlılar, Kimsesizler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından 8. Geleneksel Gözleme Etkinliği gerçekleştirildi.

Etkinlikte protokol ile bir araya gelen danışanlar Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’nde gönüllerince eğlendi. Etkinlik Kütahya Vali Yardımcıları Mustafa Güney, Aydın Börü ve Hasan Erkal, Hukuk Müşaviri Mustafa Demir, AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Ercan Turhan, İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Sertaş Erarslan, İl Sağlık Müdürlüğü ile Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticileri, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşları, personel ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildi.

“AMACIMIZ DANIŞANLARIMIZI TOPLUMA KAZANDIRMAK”

Samimi ve sıcak anların yaşandığı etkinlikte; misafirlere gözleme ikramında bulunuldu ve birlikte dualar edildi.

Danışanlar tarafından şarkılar söylenmesi, şiirler okunması ile eğlenceli anlar yaşandı ve birlik, beraberlik duyguları pekiştirildi.

İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Sertaş Erarslan, etkinliği danışanları topluma kazandırmak, onlara destek vermek, yanlarında olduğunu hissettirmek adına düzenlediklerini belirtti.

Erarslan, emeği geçen tüm personele ve katılım sağlayanlara teşekkür etti.

Kütahya’da 8. Geleneksel gözleme etkinliği

Kütahya’da 8. Geleneksel gözleme etkinliği

Kütahya’da 8. Geleneksel gözleme etkinliği