Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kütahya’da Halk Sağlığı Haftası etkinlikleri devam ediyor

Kütahya’da Halk Sağlığı Haftası

Kütahya’da Halk Sağlığı Haftası etkinlikleri kurulan bilgilendirme stantları ile devam ediyor.

Zafer Meydanı’nda İl Sağlık Müdürlüğü tarafından açılan stantlarda vatandaşlara bilgilendirmeler yapılıyor, kan şekeri, tansiyon ölçme hizmeti de veriliyor.

Stantları ziyaret eden Vali Yardımcısı Aydın Börü, hafta kapsamında bir dizi etkinlikler gerçekleştirildiğini söyledi.

Sağlık konusunun sosyal devlet ilkesinin en önemli parametrelerinden birisi olduğunu belirten Börü, en büyük unsurunun da insan gücü ve insan kaynağı olduğunu aktardı.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak sağlık ordusuyla gurur duyduklarını anlatan Börü, “Bunuda pandemi sürecinde yakinen yaşadık. Altyapı anlamında da ülkemizde çok güzel gelişmeler oluyor. Biz Kütahya olarak inşallah yakın zamanda Şehir Hastanemizin hazırlıklarını da yapıyoruz. Hizmet kalitesinin arttırılması için bütün çalışmalar yapılmakta. Tabii gelişmelere göre daha da iyi olması için de gerekli adımlar atılıyor.” ifadelerini kullandı.

“EN BÜYÜK GÖREV VATANDAŞIMIZA DÜŞÜYOR”

En büyük işin vatandaşın bilinçli olmasıyla da ilgili olduğunu vurgulayan Börü, şöyle devam etti:

“Vatandaşımızın hem sağlıklı beslenme anlamında hem de kötü alışkanlıklardan, sigara gibi kötü alışkanlıklardan koruma anlamında vatandaşlarımıza da önemli bir görev düşüyor. Bu bir bilinç meselesi. Ama bunu da gözlemliyoruz yani. Vatandaşımız her geçen gün hem sosyal medya hem televizyon kanallarının konulara işlemesi birlikte bilinçlenmede artışlar olmakta. Biz eksi yönlerimize bakacağız. Geliştirmek için gayret sarf edeceğiz.”

Fotoğrafların devamı için tıklayınız…

1 2 3 8