Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mustafa Güney Kütahya ile vedalaşıyor

Yenişehir Kaymakamlığına atanan Kütahya

Yenişehir Kaymakamlığına atanan Kütahya Vali Yardımcısı Mustafa Güney, veda ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı Alim Işık ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünü ziyaret etti.

Resmi Gazete’de yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Yenişehir Kaymakamlığına atanan Kütahya Vali Yardımcısı Mustafa Güney, veda ziyaretlerini sürdürüyor.

Güney, Belediye Başkanı Alim Işık ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünü ziyaret etti. Güney, Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık’a veda ziyaretinde bulundu. Güney ile 4,5 yıl boyunca iş birliği içerisinde çalıştıklarını belirterek şehre katkıları için teşekkürlerini ileten Işık, Vali Güney’e yeni görevinde başarılar diledi.

“ŞEHRİMİZE KATKILARI İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Kütahya Vali Yardımcılığı görevinden Yenişehir Kaymakamlığına Atanan Vali Yardımcısı Mustafa Güney, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne veda ziyaretinde bulundu.

Müdürlükten ziyaretle ilgili yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: “Devlet adamı kimliği ve saygınlığı ile kurumumuza ve şehrimize büyük hizmetleri olan Sayın Mustafa Güney’e yeni görevinde başarılar diliyor, Bakanlığımız bünyesinde ilimizde yürütülen iş ve işlemler konusunda katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.”

Mustafa Güney Kütahya ile vedalaşıyor