Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kütahya’da aranan şahıslar yakalandı, torbacılara göz açtırılmadı

Kütahya’da yapılan operasyon ve

Kütahya’da yapılan operasyon ve denetimler ile suça izin verilmiyor. Yapılan operasyonlarda 14 aranan şahıs yakalanırken 2 kayıp şahıs bulundu.

Ayrıca hırsız ve uyuşturucu tacirlerine de geçit verilmedi.

İl Emniyet Müdürlüğü Resmi Ekipler Amirliği, bir haftada düzenlendiği operasyon ve denetimlerle suçlulara göz açtırmıyor. 27 Ağustos- 2 Eylül arasında düzenlenen operasyonlarda ve denetimlerde 14 aranan şahıs yakalandı.

2 kayıp şahsın bulunduğu denetimlerde 23 şahsa idari yaptırım tutanağı düzenlendi. Tütün ve tütün ürünlerinin kullanıma yönelik 2 işletmeye idari yaptırım uygulanırken, 16 sürücüye para cezası uygulandı.

42 şahsa Kabahatler Kanunu gereğince  idari işlem yapılırken, 71 işletme düzenlenen denetimlerde kontrol edildi.

69 park ve bahçe denetimi yapan ekipler 13 yoklama kaçağına ise tebligatta bulundu. Ekipler önleyici hizmet uygulamalarında ise 4 bin 195 şahıs ve 930 aracı sorguladı.

RUHSATSIZ TABANCA, AV TÜFEĞİ VE UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ

Yapılan denetim ve operasyonlarda suç unsuru olarak 2 ruhsatsız tabanca, 2 şarjör, 1 av tüfeği, 1 kuru sıkı tabanca ele geçirildi. Ayrıca 9 narkotik madde, 12,83 gr. metamfetamin, 4,83 gr. esrar, 17.57 gr. bonzai, 15 sentetik ecza, 4 payp, 23 kesici alet ele geçirildi.

Kütahya’da aranan şahıslar yakalandı, torbacılara göz açtırılmadı