Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TOBB Basın Yayın Komisyonu Başkanı yeniden Semra Tozaraydın

Türkiye Odalar ve Borsalar

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB Komisyon ve Kurulları’nın görev dağılımlarını yapmak üzere bir araya geldi.

Toplantıya, Ekonomik Raporu İnceleme Komisyonu, İnşaat ve Taahhüt Hizmetleri Kurulu, Tarım Kurulu, Avrupa Birliği Uyum Komisyonu, Hayvancılık Kurulu, Ekonomi Politikası Komisyonu, Dış İlişkiler Komisyonu, KOBİ Politikaları Kurulu, Sosyal Politikalar Kurulu, Basın Yayın Komisyonu, Dilekleri İnceleme Komisyonu, Turizm Kurulu, Mesleki Eğitim Kurulu, Mevzuat Komisyonu, Hesapları İnceleme Komisyonu, İklim Değişikliği ve Çevre Kurulu, Vergi Komisyonu, Kadın Çalışmaları Kurulu ve Arge ve İnovasyon Kurulu başkanları, başkan yardımcıları, sözcüleri ve üyeleri katıldı.

TOBB Komisyon ve Kurulları seçimlerine Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nı temsilen TOBB Delegesi ve Basın Yayın Komisyon Üyesi olarak seçilen Semra Tozaraydın katıldı.

Basın Yayın Komisyonu seçimlerinde Komisyon Başkanlığı’na tekrar Semra Tozaraydın seçildi.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Komisyon ve Kurulların çalışmalarının büyük bir öneme sahip olduğunu vurgulayarak, “Katılımlarınız hem sizin hem de şehriniz ve ülke ekonomisi için son derece kıymetlidir. Akıl akıldan üstündür ilkesini benimsemeliyiz. Ben her şeyi bilirim yaklaşımı yerine hep istişare yolunu tercih ettik. Tartışmalıyız ve ortak akılı bulmalıyız” şeklinde konuştu.

TOBB Basın Yayın Komisyonu Başkanı yeniden Semra Tozaraydın

TOBB Basın Yayın Komisyonu Başkanı yeniden Semra Tozaraydın