Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TKDK Kütahya: Başvurular 18 Eylül’de başlıyor

TKDK Kütahya Koordinatörlüğü 13.

TKDK Kütahya Koordinatörlüğü 13. Çağrı döneminde hangi başlıklarda müracaat edilebileceğini açıkladı. Başvurular 18 Eylül’de başlıyor.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Kütahya İl Koordinatörlüğü 13. çağrı dönemi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Açıklamada başvuru sahiplerine hangi başlıklarda müracaat edebilecekleri belirtildi.

Kurumdan konuyla ilgili yapılan açıklamada, “13. Çağrı başvurularınızda 103 tedbirinden; süt ve süt ürünlerinin işlenmesi ve pazarlanması, kırmızı et ve et ürünlerinin işlenmesi ve pazarlanması, meyve ve sebze ürünlerinin işlenmesi ve pazarlanması, kanatlı eti ve et ürünlerinin işlenmesi ve pazarlanması, su ürünlerinin işlenmesi ve pazarlanması başlıklarından projelerinizi sunabilirsiniz. Yenilenebilir enerji uygun harcama kalemlerinizi bağlantı anlaşmanız olması kaydıyla makine-ekipman başlığından projenize ekleyebilirsiniz. Meyve-Sebze başlığımızda soğuk hava depoları için uygun harcama listemizi kontrol etmeyi unutmayınız. Araç alımlarınızda kısıtlamalar mevcut; çağrı rehberimizi inceleyerek İl Koordinatörlüğünden bilgi alabilirsiniz. 103 tedbirimiz için başvurular 18 Eylül’de başlayacaktır. Şimdiden yatırımcılarımıza ve ilimize hayırlı olmasını diliyoruz. Yerinde üretim, yerinde kalkınma, yerinde istihdam.” ifadelerine yer verildi.

30 ağustos