Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kütahya için işbirliği vurgusu yapıldı

Vali Musa Işın, hayırlı

Vali Musa Işın, hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat’ı ağırladı. Ziyarette Kütahya için işbirliği ve kalkınması konuşuldu.

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat ve yönetim kurulu üyeleri, Cumhurbaşkanlığı Valiler Kararnamesi ile Kütahya Valiliği görevine atanan Musa Işın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Karşılıklı tanışmanın ardından Işın ‘’Kısa sürede Kütahya’nın kalkınması için hepimiz faaliyet göstereceğiz ve sanayiciyi teşvik edersek, devlet olarak önündeki engelleri aşarsak başarılı olacağız. Bu süre içerisinde birlikte gayret göstereceğiz.’’ ifadelerini kullandı.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat, sanayi işletmeleri açısından son derece önemli olan mesleki eğitimin desteklenmesi, nitelikli insan kaynağına olan ihtiyaç, finansmana erişim, lojistik olarak Kütahya altyapısının desteklenmesi, Kütahya’da üretim kültürü ve ağır sanayi olmasına rağmen bölgenin sanayi gelişiminin iyileştirilmesi gerektiği konularına değindi. Argat, Kütahya için öncelikli olarak ulaşım ve turizm, tarım ve hayvancılık, sanayinin en önemli konu başlıkları olduğunu belirtti. Ziyarette Argat tarafından Vali Işın’a hediye olarak çini tabak takdim edildi. Karşılıklı iyi dileklerin sunulmasının ardından ziyaret sona erdi.

Kütahya için işbirliği vurgusu yapıldı

Kütahya için işbirliği vurgusu yapıldı