Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kick Boks Fuar Kupası düzenlenecek

Belediye Başkanı Alim Işık,

Belediye Başkanı Alim Işık, Geleneksel Kick Boks Fuar Kupasında görev alacak hakemleri ağırladı. Işık, hakemlere başarılar diledi.

Kick Boks Kütahya İl Temsilcisi Ahmet Arabacı ve Geleneksel Kick Boks Fuar Kupası’nda görev alacak hakemler, Belediye Başkanı Alim Işık’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Işık, hakemlere müsabakalarda başarılar diledi.

Türkiye Okul Sporları Gençler Kick Boks Şampiyonası Yozgat’ta gerçekleştirildi. Turnuvaya Kütahya Belediye Spor Kulübü de katıldı. Antrenörler Fatma Çakır, Mehmet Ali Dülger, Ezgi Şebnem Hoşgör eşliğinde sporcular Fatma Çetin, Rümeysa Savaş, Ebrar Gülmüşcan, Fatma Duymaz, Muhammet Osman Çil, Mustafa Varol, Hatice İbiş, Taha Göktuğ Aydın katıldı. Fatma Duymaz, Genç A Bayan müzikli form okulları Türkiye şampiyonasında ikinci olarak gümüş madalya kazandı. Fatma Çetin 55 kilogramda Genç A Bayan point fighting Okullar arası Türkiye şampiyonasında 3. olarak bronz madalya almıştır. Muhammet Osman Çil 64 kilogramda Genç B Erkek point fighting Okullar arası Türkiye şampiyonasında üçüncü olarak bronz madalyanın sahibi oldu.
Kick Boks Fuar Kupası düzenlenecek

KİCK BOKS NEDİR?

Kick boks, dövüş sporları arasında yer alan ve el ve ayak tekniklerinin kombinasyonunu içeren dinamik bir spor dalıdır. Bu spor, sadece fiziksel gücü değil, aynı zamanda stratejiyi, hızı ve dayanıklılığı gerektirir. Hem fiziksel hem de zihinsel açıdan zorlu olan kick boks, dünya genelinde yaygın bir şekilde ilgi görmekte ve uygulanmaktadır.

Kick boksta temel amaç, rakibi nakavt etmek veya müsabaka boyunca en fazla sayıda isabetli vuruş yaparak puan almak olarak belirlenmiştir. Sporcular, el ve ayak tekniklerini uygun bir şekilde kullanarak rakiplerine karşı üstünlük sağlamaya çalışırlar. Vuruşların belirli bölgelere yapılmasıyla puanlar kazanılır ve bu puanlar sonucu etkiler.