Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KÜSAD – KSBÜ sanatsal işbirliği konuşuldu

KSBÜ Rektörü Prof. Dr.

KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan KÜSAD Başkanı Bayram Yıldız, “Gençlerimize sanatsal katkılar sunmak için hazırız. Kültürel ve sanatsal işbirliklerini açığız.” dedi.

Kütahya Kültür ve Sanat Derneği (KÜSAD) Başkanı Bayram Yıldız, Genel Sekreter İsmail Necdet Kaygısız, Başkan Yardımcısı Binnur Pektaş ve Yönetim Kurulu Üyesi Suna Ulucan, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörlüğüne yeni atanan Prof. Dr. Ahmet Tekin’e hayırlı olsun nezaket ziyaretinde bulundu.

KÜSAD - KSBÜ sanatsal işbirliği konuşuldu

KÜSAD Başkanı Bayram Yıldız, Rektör hocamıza yeni görevinin hayırlı ve uğurlu olmasını dileğinde bulunarak yeni dönemde de Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesinin seçmeli derslerinden olan Sosyo Kültürel ders programları kapsamında sanat yerleşkemizde Kütahya kültürü sanatı ve sanatçıları hakkında daha önceki yıllarda olduğu gibi katkı vereceğiz. Sanata eğilimli gençlerle buluşacağız ve KSBÜ ile her türlü sanatsal kültürel alanlarda paylaşım ve iş birliğine hazır olduğumuzu belirtmek isterim.” ifadelerini kullandı.

KSBÜ rektörü Prof.Dr. Ahmet Tekin de her türlü işbirliğine açık olduklarını belirterek Kütahya Kültür ve Sanat Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Yıldız’a ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür etti.​ HABER MERKEZİ