Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kızıltoprak: Şehrimizi ve milletimizi aydınlatacağız

DPÜ Rektörü Prof. Dr.

DPÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Mimarlık Fakültesi ve Yabancı Diller Yüksekokuluna ziyaretlerde bulundu. Kızıltoprak, “Başta kamu kurumları olmak üzere görev alanımız özelinde aranan akademisyen olacak. Şehrimizi ve milletimizi aydınlatacağız.” dedi.

Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, iki akademik birimimize ziyarette bulundu.

Mimarlık Fakültesi ve Yabancı Diller Yüksekokulu akademik ve idari personeli ile buluşan Kızıltoprak, yaptığı konuşmalarda üniversitenin yönetimine ilişkin temel ilkelerini akademik, sanatsal ve sportif üretim, eğitim öğretime katkı, üniversite paydaşlarına katkı, toplumu aydınlatma ve eğitimci kimliği dışındaki aidiyetleri üniversite kapısının dışarısında bırakma olarak sıraladı.

Üniversitedeki akademik üretimi artırmanın tek başına yetmeyeceğini belirten Kızıltoprak, “Bu üretimin kaliteli olması bizim için çok önemli. Akademik ve idari personelimiz görevlerini en güncel bilgilerle yapacak. Öğrencilerimiz artık teknolojiyi iyi kullanıyorlar ve çok donanımlılar. Onların beklentilerini de dikkate alarak eğitim öğretim faaliyetlerimizi devam ettireceğiz. Üniversite içinde akademik üretim ve öğrencilerimize eğitim sunmak da yeterli değil. Başta kamu kurumları olmak üzere görev alanımız özelinde aranan akademisyen olacak, bilgimizle paydaşlarımıza katkı sunacağız. Bunu da yeterli görmeyeceğiz. Şehrimizi ve milletimizi aydınlatacağız. İnsanları bilgimizle, temsil ettiğimiz Kütahya Dumlupınar Üniversitesi markasına yakışır biçimde aydınlatacağız. Tüm bunları yaparken de eğitimci kimliğinizin önüne hiçbir kimliğimizi koymayacak, kimseye karşı bir ayrım gözetmeyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Kızıltoprak: Şehrimizi ve milletimizi aydınlatacağız

“İKİNCİ, HATTA ÜÇÜNCÜ YABANCI DİLİ ÖĞRETEN MARKA BİR ÜNİVERSİTEYİZ”

“İyi bir üniversite mezun öğrencilerine teorik bilgilerin yanı sıra en az bir yabancı dili de iyi şekilde öğretmiş üniversitedir.” dedi.

Ve şöyle devam etti: “Uluslararasılaşmış, marka değeri olan üniversiteler ikinci hatta üçüncü yabancı dili öğretmeyi amaçlarlar. Bizim de bu amaca yönelik olarak çaba göstermemiz gerekiyor ki, burada yapılan çalışmaları incelediğimde üniversitemizin bu yolda olduğunu gördüm. Konuşmama başlarken eğitimci kadromuzun çok genç ve dinamik olduğunu görüp mutlu olmuştum. Sizlerle tek tek tanışıp eğitim geçmişiniz ve burada üstlendiğiniz görevleri öğrenince ne kadar deneyimli bir kadroyla çalıştığımı gördüm ve daha da mutlu oldum.”

Kızıltoprak: Şehrimizi ve milletimizi aydınlatacağız