Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti Kütahya, gazi ve emekli polislerle buluştu

AK Parti Kütahya teşkilatı

AK Parti Kütahya teşkilatı Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği ve Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği yönetimi ile buluştu.

AK Parti Kütahya heyeti gazileri ve emekli polislerle bir araya geldi. AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, Milletvekilleri İsmail Çağlar Bayırcı ve Mehmet Demir ziyaretlerde istişarelerde bulundu.

Ziyaretlerle ilgili il başkanlığından yapılan açıklamada “Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneğini ziyaret ettik. İl Başkanımız Mustafa Önsay,  Milletvekillerimiz İsmail Çağlar Bayırcı ve Mehmet Demir ile birlikte Harp Malülü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği ve dernek başkanımızı ziyaret ederek istişarelerde bulundular. Dernek Başkanımıza misafirperverliği için teşekkür ediyoruz. Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneğini ziyaret ettik. İl Başkanımız Mustafa Önsay,  Milletvekillerimiz İsmail Çağlar Bayırcı ve Mehmet Demir ile birlikte Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Başkanı Mustafa Nazlıpınar’ı ziyaret ederek istişarelerde bulundular. Dernek Başkanımıza misafirperverliği için teşekkür ediyoruz.” denildi.

AK Parti Kütahya, gazi ve emekli polislerle buluştu

AK Parti Kütahya, gazi ve emekli polislerle buluştu