Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bozkırdan Nişantaşı’na Türkü Tiyatrosu Kütahya’da sahnelendi

46.Kütahya Fuarında ünlü sanatçı

46.Kütahya Fuarında ünlü sanatçı Kürşat, vatandaşlarla buluştu.

Bozkırdan Nişantaşı’na sahne performansı ile Kütahyalılarla buluşan ünlü sanatçı Kürşat, “Kütahya halkı ile buluşmak heyecan vericiydi. Bozkır’dan Nişantaşı’na sahne performansımız Türkiye’de ilk olma özelliği taşıyor. Burada türkülerimizi, kültürel özellikleri hikayeleştirerek, stand up havasında anlatıyoruz.” dedi.

Bozkırdan Nişantaşı’na türkü tiyatrosu ile Kütahya’da sahne alan Kürşat, türküleri hem halk oyunları hem de stand up ile birleştirerek anlattığı performansıyla tam not aldı.

Etkinliğin ardından Ekspres Haber’e özel açıklamalarda bulunan Kürşat, Kütahya’ya daha önce de geldiğini ve çok sevdiğini belirtti.

Kütahya’nın birçok ilçesinde çekimler gerçekleştirdiğini anlatan Kürşat, “Bozkır’dan Nişantaşı’na bir türkü tiyatrosu performansımız Türkiye’de bir ilk. Bu etkinliğimizde türkülerimizi hem halk oyunlarıyla hem böyle stand up hem bir medya havasında anlatarak, gezdiğimiz, gördüğümüz yerleri hikayeleştirerek anlatıyoruz. Kütahya’da da Türkiye’nin bütün güzelliklerini, hem türkülerini, hem oyunlarını hem güzel insanlarını anlatarak çok güzel bir sahne yaptık.” ifadelerini kullandı.

“KÜTAHYA’YI ÇOK SEVİYORUM, YİNE GELECEĞİZ”

46.Kütahya Fuarında vatandaşlarla buluşmanın heyecanını yaşadıklarını aktaran Kürşat, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Kütahya Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen fuarın çok güzel tepkiler aldığını kaydetti.

Sahne performanslarına vatandaşlardan çok güzel tepkiler geldiğini bildiren Kürşat, şöyle devam etti: “Şahane bir program oldu. Türkülerimizi, halk oyunlarımızı oynadık. Meddahlığımızı yaptık. Köylerimizi, şehirlerimizi anlattık. Nüktedan esprilerle çok güzel bir gece geçirdik. Gelen katılan bütün Kütahyalılara çok çok teşekkür ediyorum. Biz yine geleceğiz inşallah. Hem türkülerimizi söyleyeceğiz hem de güzel Kütahya’mızı biraz daha tanıtacağız inşallah. Sizleri çok seviyoruz. Kütahya’yı çok seviyoruz.”

Fotoğrafların devamı için aşağıya tıklayınız.

1 2 3 6