Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

46. Kütahya fuarı dolu dolu geçiyor

46. Kütahya Fuarı birbirinden

46. Kütahya Fuarı birbirinden ünlü ve sevilen sanatçıların konserleri ile vatandaşlardan tam not aldı. 20 Ağustos’ta kapanacak fuarda her yaş grubuna hitap eden içerikler dikkat çekiyor.

Kütahya’da geleneksel olarak düzenlenen Kütahya Fuarı 46. kez kapılarını ziyarete açtı. Sektörün en güçlü markaları, imalatçı, üretici, esnaf ve sanatkarları fuarda yer alıyor.

20 Ağustos’ta sona erecek fuar ile ilgili tertip komisyonundan yapılan açıklamada şehir ve ülke ekonomisine katma değer sağlandığı vurgulandı. “Bu şehrin sosyal ve kültürel hayatında da varız.” denilen açıklamada şunlar kaydedildi: “Şehrimizin ekonomik, sosyal ve kültürel hayatına ayrı bir anlam kazandıran

Kütahya Fuarı 46. kez kapılarını geçtiğimiz günlerde ziyarete açtı. Kütahya değerlerinin ön plana çıktığı, kültürel etkinliklerle desteklenen Kütahya Fuarında her gün bir etkinlik düzenleniyor.

Demet Akalın konseri ile başlayan 46. Kütahya Fuarı, her yaşa hitap eden konser ve etkinliklerle devam ediyor. Kütahya Valiliği Motivasyon Tırı, İl Kültür Müdürlüğü Gezici Kütüphane tanıtım ve aktivite standları yaninda ucuz alışveriş standları, tanıtım standları ile birlikte yaklaşık 250 stant fuarda tanıtım yapıyor.”

46. Kütahya fuarı dolu dolu geçiyor

“FUARDA SON KONSERİ GÜLBEN ERGEN VERECEK”

Birbirinden farklı etkinlik ve konserlerin yer aldığı fuarda düzenlenecek konserler ve sanatçılar hakkında bilgilerin verildiği açıklamada, “Bölgenin en büyük lunaparkının ayrı bir heyecan kazandırdığı fuarda bu hafta Ekin Uzunlar, Kütahya sevdalısı sanatçımız Irmak Arıcı Sahne alacak.

20 Ağustos Pazar akşamı kapanacak fuarda Gülben Ergen 18 Ağustos Cuma akşamı sahne alacak. Konser ve etkinliklerin fuar alanında yapılacak. Giriş ücreti ise sabit 15 lira olacak.” ifadelerine yer verildi.

KAYNAK