Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kızıltoprak: Üniversitemiz için her şeyi yapacağım

DPÜ Rektörü Prof. Dr.

DPÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Eğitim Fakültesi, DPÜ ULMER ve DPÜ TÖMER’deki akademik ve idari personelle bir araya geldi. Kızıltoprak, üniversitenin gelişimi için her şeyi yapacağım dedi.

Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, akademik ve idari birimlere ziyarette bulundu. İlk olarak Eğitim Fakültesini ziyaret eden Kızıltoprak,  Dekan Prof. Dr. İrfan Terzi tarafından karşılandıktan sonra akademik ve idari personel ile tanıştı ve fakültede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kızıltoprak burada yaptığı konuşmada üniversitelerin temel görevlerinin akademik ve sanatsal üretim, eğitim-öğretime katkı, sanayii ve ekonomik alana katkı ve toplumun aydınlatılması olduğunu kaydederek DPÜ’deki akademisyenlerin öncelikli hedeflerinin üniversitenin temel görevlerine katkı sunmak olması gerektiğini söyledi. Kızıltoprak, son olarak Prof. Dr. İrfan Terzi eşliğinde fakülte binasını gezerek sınıflarda ve laboratuvarlarda incelemelerde bulundu.

DPÜ ULMER’DE YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLER KONUŞULDU

Ziyaretleri kapsamında Dış İlişkiler ve Uluslararası Öğrenci Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde incelemelerde bulunan Kızıltoprak, Merkez Müdürü Doç. Dr. Muhammet Yunus Şişman ve personelle gerçekleştirdiği toplantıda Erasmus+, uluslararası projeler ve uluslararası öğrenci sayıları hakkında hazırlanan sunumu izledi. Üniversitenin uluslararasılaşması, dünyaya açılması ve marka değerinin artırılması adına çalışmalara öncülük edeceğini belirten Kızıltoprak, uluslararası öğrencilerin kültürümüzü, medeniyetimizi ve dilimizi öğrenmesiyle birer kültür elçisi olacağını kaydetti. Şehrin ve üniversitenin demografik yapısına uygun uluslararası öğrenci sayılarının önemine işaret eden Kızıltoprak, uluslararası öğrencileri üniversiteye kazandırararak katkı sağlayan tüm akademik ve idari personele teşekkür etti.

“DPÜ TÖMER’İN İLERLEMESİ İÇİN HER TÜRLÜ KATKIYI SAĞLAYACAĞIZ”

TÖMER ziyaretinde merkezin yönetimi ve öğretmenleri ile bir araya gelen Kızıltoprak, TÖMER’in faaliyetleri ve işleyişi hakkında bilgi aldı. Uluslararası öğrencilerin eğitimine ve yetiştirilmesine katkı sunan tüm öğretmen ve yöneticilere teşekkür eden Kızıltoprak, hâlihazırda 50 ülkeden bin 500 öğrencinin öğrenim gördüğü DPÜ TÖMER’in iyileştirilmesi ve ilerlemesi adına her türlü katkıyı sağlayacağını belirtti.

Fotoğrafların devamı için aşağıya tıklayınız.

1 2 3 5