Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Simav’da Futbol Turnuvası şampiyonu belli oldu

Simav’da yaz Kur’an kursu

Simav’da yaz Kur’an kursu öğrencileri arasında dostluk ve beraberlik için düzenlenen futbol turnuvası sona erdi. Şampiyon takıma ödülleri verildi.

Simav İlçe Müftülüğü Camii, Kur’an kursları ve bazı okullarda açtığı yaz Kur’an kurslarında öğrenim gören öğrenciler arasında sosyal faaliyetler kapsamında futbol turnuvası düzenlendi.

Eleme usulü oynanan turnuva final maçıyla sona erdi. İlçe Müftüsü Hasan Serçe, Demirci Belediye Başkanı Cahit Onar, Gençlik Koordinatörü Din Hizmetleri Uzmanı Necati Keleş, Kur’an Kursları Dernek Başkanı Bilal Çakmak, din görevlileri ve daire personeli oynanan final maçını seyretti.

Karacahisar Yaz Kur’an Kursu, Beyce Yaz Kur’an Kursunu 3-1 mağlup etti ve şampiyon oldu. Öğrenciler arasında dostluk ve arkadaşlığın geliştirilmesi, kaynaşma ve dayanışmanın sağlanması amacıyla Manevi Danışman Mustafa Esen’in organizesinde ve hakemliğinde gerçekleştirilen Simav İlçe Müftülüğü 2023 Yaz Kur’an Kursları Futbol turnuvası iki hafta sürdü.

ŞAMPİYON TAKIM ÖDÜLÜNÜ ALDI

Simav İlçe Müftülüğü, Diyanet Gençlik Merkezi, sponsor katkıları ile gerçekleştirilen turnuvada dereceye giren takımların oyuncuları ödüllerini ve kupalarını, İlçe Müftüsü Hasan Serçe, Demirci Belediye Başkanı Cahit Onar, Kur’an Kursları Dernek Başkanı Bilal Çakmak’ın ellerinden aldı.

Demirci Halı Sahasını Yaz Kur’an kursu öğrencilerinin hizmetine sunan Demirci Belediye Başkanı Cahit Onar’a ve halı saha personeline, organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen Manevi Danışman Mustafa Esen’e, turnuvaya katılan yaz Kur’an kursları öğrencilerine ve din görevlilerine teşekkür edildi.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR.

Belediye Kütahyaspor hazırlık maçında Afyonspor’a kaybetti

KAYNAK