Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Altıntaş’ta halı saha turnuvasında kazanan Gökçeler Köyü

Altıntaş yaz Kur’an kursları

Altıntaş yaz Kur’an kursları halı saha turnuvasında kazanan belli oldu. Final maçında Gökçeler Köyü şampiyonluğa uzanırken ödüller ilçe protokolü tarafından verildi.

Altıntaş’ta öğrenciler arası futbol turnuvası final maçıyla sona erdi. Altıntaş İlçe Müftülüğü tarafından organize edilen yaz Kur’an kursları futbol turnuvasında şampiyon belli oldu. Halı saha turnuvasında kazanan Gökçeler Köyü oldu.

Final maçında Erenköy ile Gökçeler Köyü arasında oynandı.Gökçeler Köyünün şampiyonluğa uzandığı maçın ardından Kaymakam Hüseyin Bozoğlan ve ilçe protokolü tarafından ödüller takdim edildi.

Turnuva ile ilgili Altıntaş Müftülünden yapılan açıklamada “Erenköy ve Gökçeler köyü arasında final maçı oynandı. Ardından ilk üçe giren takımlara kupa ve madalyalarını İlçe Kaymakamımız Hüseyin Bozoğlan Belediye Başkanımız Arif Teke ve ilçe Müftümüz Muammer Borlu gençlerimize takdim ettiler. Turnuvamızın kazananı Gökçeler köyü oldu. Buna göre turnuvamızın birincisi: Gökçeler Köyü, ikincisi Erenköy, üçüncüsü Yeni Camii gençleri oldu. Kazanan takımları ve hocalarını tebrik ederiz.” denildi.

Altıntaş’ta halı saha turnuvasında kazanan Gökçeler Köyü

Altıntaş’ta halı saha turnuvasında kazanan Gökçeler Köyü

Gözden kaçırmış olabilirsiniz.

Gediz Müftüsü Turan: Güzel hatıralar bırakmak istiyoruz

KAYNAK