Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öz Sağlık Sen’de Kütahyalı başkan

Öz Sağlık Sen 2.

Öz Sağlık Sen 2. Olağan Genel Kurulunda başkan Fatih Öksüz güven tazeledi. Yeni yönetimde Genel Başkan Yardımcısı olan Kütahyalı Tamer Gürcan, üyeler için ellerinden gayreti göstereceklerini söyledi.

Ülkem-İş Konfederasyonuna bağlı Öz Sağlık Sen 2. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Genel Kurulda mevcut Genel Başkan Fatih Öksüz güven tazeledi. Seçim sonrası Öksüz’ün yeni yönetimi de belli oldu. Yeni yönetimde Kütahyalı Tamer Gürcan yer aldı. Gürcan yeni listede genel başkan yardımcısı olarak görev alacak.

Genel kurul sonrası Genel Başkan Yardımcısı olarak atanan Tamer Gürcan açıklamalarda bulundu. Gürcan, “20 Haziran 2020 tarihinden bugüne kadar yürütmekte olduğum Öz Sağlık Sen Sendikası Kütahya İl Başkanlığı görevim yeni görevim dolayısıyla itibariyle noktalanmıştır. 29 Temmuz’da gerçekleştirdiğimiz Öz Sağlık Sen 2. Olağan Genel Kurulunda Genel Başkan Yardımcısı olarak listeye girmiş ve seçilmiş bulunmaktayım. Bize yol arkadaşlığında birlikte yol almayı teklif eden Genel Başkanımız Fatih Öksüz’e ve oy kullanarak bizleri bu göreve layık gören tüm delege üyelerimize teşekkür ediyor, sevgi, muhabbet ve saygılarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

“BİZE GÜVENEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Genel Kurulda güven tazeleyen Fatih Öksüz de tüm üyelere teşekkür etti. Önümüzdeki süreçte ülke genelinde teşkilatlanmayı tamamlamayı hedeflediklerini belirten Öksüz, “ Şahsımı yeniden Genel Başkanlık görevine layık gören delegelerimize şükranlarımı sunuyorum. Genel Başkan Yardımcıları olarak seçilen Yusuf Şahin (Trabzon),Hakan Alkan (Giresun),Tamer Gürcan (Kütahya) ve Köksal Sarı (Samsun) Başkanlarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Önceki dönem sendikamızda görev alan Yönetim Kurulu Üyelerimize yapmış oldukları hizmetten ötürü teşekkürlerimi sunuyorum.” diye konuştu.