Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kütahya’da 1234 öğrenciye spor malzemesi desteği

Gediz’de yaz spor okullarındaki

Gediz’de yaz spor okullarındaki 1234 öğrenciye malzeme desteği sağlandı. Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, “Gençlerimiz ve çocuklarımızın yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz.” dedi.

Gediz Belediyesi, 1234 öğrencinin katılımı ile başlayan Gediz Belediyesi ve GSB Yaz Spor Okulları’nda eğitim gören 1234 öğrenciye malzeme ve ekipman desteğinde bulundu.

Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğünde saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan törene; Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, AK Parti Gediz İlçe Başkanı Mehmet Erkan, Belediye Başkan Yard. Şule Bilgili, Belediye Meclis Üyeleri, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Muhammed Keskin, antrenörler ve öğrenciler katıldı.

Konu hakkında açıklama yapan Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, “İlçemizde çocukları spora yönlendirmek amacıyla ücretsiz olarak açılan Yaz Spor Okullarında eğitim gören öğrencilerimize spor malzemeleri ve ekipman desteğinde bulunduk. Göreve geldiğimiz günden bugüne tüm hemşerilerimizin olduğu gibi gençlerimiz ve çocuklarımızın yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Tüm çocuklarımıza bol eğlenceli ve sağlıklı günler diliyorum.” diye konuştu.

Spor Okullarındaki sporculara protokol üyeleri tarafından tişört hediye edilirken yüzme kurslarındaki öğrencilere bone dağıtımı yapıldı.

Kütahya’da 1234 öğrenciye spor malzemesi desteği

Fotoğrafların devamı için aşağıya tıklayınız.

1 2 3 5