Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kütahya’da başarılı sporcular ödüllendirildi

Kütahya Belediyespor kulübünde farklı

Kütahya Belediyespor kulübünde farklı branşlarda dünya ve Türkiye şampiyonalarında dereceye giren başarılı sporcular ödül aldı.

Kütahya Belediye Meclisi 5. Dönem 7. Olağan Toplantısı, Belediye Meclis Salonunda düzenlendi. Meclis toplantısının öncesinde Kütahya Belediyespor kulübü sporcularına dünya ve Türkiye şampiyonalarında derece elde eden başarılı sporcular ödüllendirildi.

Güreş, kick boks gibi birçok branşta derece elde eden başarılı sporcular teşekkür plaketi veren Belediye Başkanı Alim Işık, “Dünyada iki sporcudan birisi bir taraftan çıkıyor. Dünya ikincisi, Türkiye üçüncüsü, dünya üçüncüsü; bunları duymak, görmek çok gurur verici. Değerli sporcularımızı, antrenörleri, arkasında bulunan aileleri sayesinde bu başarılar elde ediliyor. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Sizlere verdiğimiz teşekkür belgesi ve hediyeler daha büyük başarı elde etmeniz amaçlıdır. Ama bu şehre hizmet etmenin de bir bedeli var. Çok büyük ödüller değil, onurlu ödüller veriyoruz. Canı gönülden kutluyoruz. Şehrimize destek veren ailelerimiz adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Başarılarınız daim olsun.” ifadelerini kullandı.

Kütahya’da başarılı sporcular ödüllendirildi

Kütahya’da başarılı sporcular ödüllendirildi

Kütahya’da başarılı sporcular ödüllendirildi