Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kütahyaspor: 22 transfer yaptık, hedefimiz şampiyonluk

Yeni sezon öncesi hazırlıklarını

Yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Belediye Kütahyaspor, Afyonkarahisar’da yoğun bir kamp dönemi geçiriyor. Takım olarak hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirten Kulüp Sportif Direktörü Efrahim Alkın, 22 transfer gerçekleştirdiklerini ve eksik bölgelere de takviyeler olabileceğini söyledi.

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele edecek Belediye Kütahyaspor, Afyonkarahisar kampında yeni sezona hazırlanıyor. Şu ana kadar 22 transfer gerçekleştiren Mavi Lacivertli kulüp, teknik heyetin vereceği rapora göre eksik görülen bölgelere transfer yapacak. Belediye Kütahyaspor Sportif Direktörü Efrahim Alkın, Afyonkarahisar kampı ve gelecek sezon için hedeflerle ilgili Ekspres Haber’e özel açıklamalarda bulundu. Takımda sportif direktörlük görevine getirilmesinin ardından hızla transfer çalışmalarına başladıklarını aktaran Alkın, ilk olarak iç transfere yöneldiklerini belirtti. Toplamda 7 Kütahyalı oyuncunun takıma kazandırıldığını bildiren Alkın, “Totalde yirmi iki tane şu anda oyuncumuz var. İç ve dış transfer toplamında. Bunların yedi tanesi de Kütahyalı. Ortalama üçte biri Kütahyalı yapar. Şimdi transferlerimize gelince öncelikle eksik yerlerimize göre bir transfer yapmaya çalıştık. Çünkü elimizde olan bir mevcut kadromuz vardı.” ifadelerini kullandı.

“OYUNCULARIMIZIN GENELİ BİRBİRİNİ TANIYAN, TECRÜBELİ OYUNCULAR”

TFF’nin aldığı 2001 doğumlu ve üzeri kuralını hatırlatan Alkın, bu kuralın ister istemez takımın elini kolunu bağladığını belirtti. Bu kapsamda oyuncu transferi de gerçekleştirdiklerini anlatan Alkın, bu oyunculardan 45 dakika oynama zorunluluğu olduğunu kaydetti. Kampla ilgili bilgiler veren Alkın, şöyle devam etti: “15 Temmuz’da başladık burada kampımıza. 12 günlük kamptı. 30 Temmuz’da Afyonkarahisar kampımıza başladık. Burada oynayacağımız hazırlık maçları ile lige en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz. Oyuncu grubu birbirine yakın oyuncular ve genelde bu gruptakiler birbirlerini tanıyan oyuncular. Çünkü hepsi final oynadılar. Ve hep bu ligin oyuncuları. Yusuf Hocamız da bu ligi çok iyi bilen ve bu liglerdeki oyuncuların potansiyelini iyi bilen bir hocamız. Tabii beraber ortak transferlerimizi yaptık.”

“SEZON ÖNCESİ MAÇIMIZ HEM NOSTALJİ HEM VEFA MAÇI OLACAK”

Yeni sezon açılışı için bir maç ayarlandığını aktaran Alkın, bu maçın Kütahyaspor’da forma giyen emektar futbolcularla oynanacağını belirtti. Bu maçla futbolculara vefa örneği gösterileceğini kaydeden Alkın, hem de şampiyonluk hedefiyle lige çıkacak bir takımın maçı olacağını ifade etti. Maçı yeni sezon başlangıcından bir hafta önce olarak hedeflendiğini bildiren Alkın, şunları kaydetti: “Büyük ihtimal net olmakla beraber maçlardan bir hafta önce. O da tahminim Eylül’ün başı 2 Eylül gibi oluyor. Beraber güzel bir hem nostalji estirmek istiyoruz Kütahya’da. Gerek belediye başkanımız gerekse Abdullah Damcı’nın çok büyük desteğini görüyoruz. Çünkü bu sene bu takım olgunlaştı, olgunlaşıyor. Her şeyi profesyonelce yapmaya çalışıyoruz. Artık zamanı geldi. Çıkması lazım bu takımın zaten.”

Kütahyaspor 22 transfer yaptık, hedefimiz şampiyonluk