Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kütahya SEM’e son başvuru 6 Ağustos’ta

Kütahya Gençlik ve Spor

Kütahya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, SEM için başvuruların başladığını duyurdu. SEM’e son başvuru tarihi ise 6 Ağustos olarak açıklandı.

Sporcu Eğitim Merkezleri (SEM) için başvuru süreci başladı. Sporcu Eğitim Merkezleri yani SEM’e son başvuru tarihi 6 Ağustos olarak açıklandı. Atıcılık, atletizm, badminton, boks, jimnastik gibi birçok spor branşında sporcuların yetiştirildiği merkezlerde yatılı ve gündüzlü seçenekleri sunulacak.

Kütahya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada “Gençlik ve Spor İl Müdürlükleri bünyesinde bulunan Sporcu Eğitim Merkezlerine (SEM) 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı için atıcılık, atletizm, badminton, boks, jimnastik, dağcılık, eskrim, halter,  judo,  kayak, kürek, tenis, yelken ve yüzme branşlarında yatılı ve gündüzlü statüde alınacak sporcuların Ek-1’de yer alan seçme kriterleri ve Ek-2’deki kontenjanlara göre yerleştirmeleri yapılacak olup istenilen şartlara haiz olanlar 24 Temmuz – 6 Ağustos tarihleri arasında e-Devlet Kapısı üzerinden merkezlere başvuru yapabilecektir. Ek-1 ve Ek-2’de yer alan seçme kriterleri ve kontenjanları Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğünün internet sayfasında yayınlanmıştır.” denildi.

Kütahya SEM’e son başvuru 6 Ağustos’ta

KAYNAK