Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çavdarhisar Kaymakamı Metin Korkmaz’dan veda mesajı

Kütahya Çavdarhisar Kaymakamı Metin

Kütahya Çavdarhisar Kaymakamı Metin Korkmaz yurt dışı dil eğitimi için ilçeden ayrıldığı için bir veda mesajı yayınladı.

Korkmaz mesajında, “Kıymetli Hemşehrilerim, İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adayları yurtdışı dil kursum dolayısıyla 17 aylık Çavdarhisar serüveninin sonuna geldim. Bu süreçte bana gönül kapılarını sonuna kadar açan genci, yaşlısı, kadını, erkeğiyle 7’den 70’e tüm Çavdarhisarlı hemşehrilerime en içten sevgilerimi ve saygılarımı sunarım. İlk geldiğim günden son günüme kadar kalbim Çavdarhisar ve siz kıymetli hemşehrilerim için attı.

Bundan sonra da görev yerim neresi olursa olsun bir telefon kadar yakınınızda Çavdarhisar’ın evladı bir kardeşiniz olacaktır. Memleketimizin bağımsızlığı, ilelebet istiklali ve esenliği için; bu topraklarda yaşayan Aziz Türk Milleti’nin refahı ve mutlulukları için şehit olmuş kıymetli vatan evlatlarımızın yakınları şehit ailelerimiz ve gazilerimizin haklarını helal etmelerini diliyorum.Geride bıraktığımız bu 17 ayda eşgüdüm içinde olduğumuz Belediye Başkanımız Halil Başer’e ve personeline, siyasi parti ilçe başkanlarına ve teşkilat mensuplarına,kıymetli mahalle ve köy muhtarlarımıza, Ziraat Odası ve Esnaf Odası Başkanlarına,Aizanoi Kazı Başkanı ve ekibine,özellikle uyum ve gayret içerisinde çalıştığımız İl Genel Meclis Üyelerimiz Hüseyin Yıldız’a ve Davut Karakurt’a şükranlarımı sunarım. Koordinasyon içerisinde olduğumuz tüm kamu kurum ve kuruluşlarının il müdürlerine, daire amirlerine ve personellerine, ilçemizde beraber mesai yaptığımız kurum müdürlerimize ve çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Üstün özveri ve çabalarıyla şahsıma yol arkadaşlığı yapan Mustafa Kırçayır’a, Süleyman Aydın’a, Hikmet Karabıyık’a, Mücahit Sivilcikaya’ya ve Muhammed Said Yazman’a teşekkür ederim.

Vali Yardımcısı ve ilçe kaymakamı meslek büyüklerime, meslektaşlarıma hassaten son 2,5-3 yıldır mesleğe adım atışımdan, Çavdarhisar’a gelişime kadar hayatımda izler bırakan, deneyim ve tecrübesiyle önemli kazanımlar katan, mesleğin baharındaki kaymakamlar için rol model olan, bizlere yol göstericilik ve ağabeylik yapan, himayesinde görev yapmaktan onur ve şeref duyduğum Kütahya Valimiz Sayın Ali Çelik’e ve kıymetli hanımefendiye şükranlarımı arz ederim.

Acısıyla tatlısı dolu dolu bir yığın anısıyla Çavdarhisardaki görevimden ayrılmanın burukluğunu yaşarken görev sürem boyunca haktan ve adaletten ayrılmamaya özen gösterdim, vicdan terazimden geçirerek kararlar almaya çabaladım. Şahsımdan yana haklarınız varsa sonuna kadar helal olsun, dileğim kıymetli hemşehrilerimin de haklarını helal etmesidir.

İlçem adına tek temennim görev yapmaktan büyük keyif aldığım ve daha iyi yerlerde görmek istediğim Çavdarhisar’a birlik ve beraberlik içinde sahip çıkmanızdır.” dedi.

KAYNAK