Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dumlupınar’da minik öğrencilere kurtuluş savaşı anlatıldı

Yaz Kur’an kursunun öğrencileri

Yaz Kur’an kursunun öğrencileri Dumlupınar Kurtuluş Savaşı müzesini ziyaret etti. Ziyarete İlçe Müftüsü M. Emin Olgun da katıldı.

Dumlupınar İlçe Müftülüğü organizasyonu ile yaz Kur’an kursu öğrencileri Dumlupınar Kurtuluş Savaşı Müzesini ziyaret etti.

Ziyarette Kurtuluş Savaşı ile ilgili bilgiler öğrencilere aktarıldı. İlçe Müftülüğünden ziyaretle ilgili yapılan açıklamada “İlçe Müftülüğü olarak yaz Kur’an kursunda okuyan öğrenciler, tarihini bilen, atalarının bu toprakları vatan kılmak için ne gibi mücadeleler ortaya koyduğunun şuuruna ve farkına varan ve böylece kendilerine emanet edilen bu cennet vatanın muhafazası ve varlığını devam ettirmek için mili ve manevi değerlerine sahip çıkan nesiller olarak yetişmesine katkı sunması amacaylı öğrencilerimizle birlikte ilçemizde bulunan Kurtuluş Savaşı Müzesini ziyaret ettik. Ziyarete İlçe Müftüsü M. Emin Olgun, İlçe Vaizi Mesut Ihlamur ve kıymetli imam hatip hocalarımız iştirak ettiler. Öğrenciler, ziyaret esnasında bir yandan kurtuluş savaşından arta kalan askeri techizatları incelerken diğer yandan da Müftümüz ve İlçe Vaizimiz Kurtuluş Savaşı’ndan ve kahraman komutan ve askerlerimizin cansiperane mücadelelerinden bahsettiler. Allah, bizlere, nesillerimizi kendisine hayırlı kul, Efendimize [s.a.v] hayırlı ümmet, anne babalarına hayırlı evlat ve vatanına ve milletine hayırlı nefer olarak yetiştirmeyi nasip etsin.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR…

Dumlupınar’da Yaz Kur’an Kursu öğrencileri çevre temizliği yaptılar