Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kütahya’da kilolarca tütün ele geçirildi

Kütahya’da kaçakçılıkla mücadele hız

Kütahya’da kaçakçılıkla mücadele hız kesmiyor. KOM ekipleri şüphelilerin ev ve işyerlerinde eş zamanlı operasyonlarda kilolarca kıyılmış ve satışa hazır tütün ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri kaçak sigaraya geçit vermiyor. Ekiplerin kaçakçılıkla mücadelede yönelik yaptığı çalışmalar meyvelerini veriyor. Yürütülen çalışmalarda T.G. ve S.G. isimli şüphelilerin içi kıyılmış tütün dolu makaron sattıkları tespit edildi.

Şahısların Yıldırım Beyazıt Mahallesi ve Alipaşa Mahallelerinde bulunan adreslerin eş zamanlı operasyon düzenlendi. Ayrıca ikametinde makaron dolumu yaptığı değerlendirilen A.A. isimli şahsın Vefa Mahallesi adresinde ve T.G. ve S.G. isimli şahısların kullanımında bulunan iki araçlarında da eş zamanlı olarak arama yapıldı.

Yapılan aramalarda 88 bin 200 adet boş makaron, 10 bin 060 adet dolu makaron, 44 paket halinde toplam 43 kg kıyılmış tütün, 1 hava kompresörü ve 1 sigara dolum makinesi ele geçirildi. Ele geçirilen ürünlere mahkeme kararıyla el konulurken, şahıslar gözaltına alındı.

 

İlginizi çekebilir…

Kütahya’da taciz cinayeti