Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KÜTBO Meclis toplantısı düzenlendi

KÜTBO Temmuz ayı meclis

KÜTBO Temmuz ayı meclis toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan Oda Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, proje, faaliyet ve coğrafi işaret tescilleri ile ilgili bilgiler verdi.

Kütahya Ticaret Borsası (KÜTBO) Temmuz ayı olağan meclis toplantısı Meclis Başkanı Halit Topbaş başkanlığında, Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, Meclis ve Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımıyla KÜTBO toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Yönetim Kurulu aylık faaliyet raporu ve mali verilerin hazirana aktarılmasının ardından KÜTBO Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, Borsa Üyelerinin sorunlarına çözüm sunmak amacıyla gerçekleştirilen proje ve faaliyetler ve coğrafi işaret tescil süreci tamamlanan “Kütahya Kaz Tiridi” ve Avrupa Birliği Coğrafi İşaret tescil süreci devam eden “Kütahya Pazarlar Kirazı” hakkında bilgi aktarımında bulundu.

“ÇÖZÜM VE ÖNERİLER İLGİLİ MERCİLERE AKTARILACAK”

Başkan Gültekin, Borsa Hububat İhtisas Komisyonu toplantısında sektörün sorunları ve çözüm önerilerinin değerlendirildiği raporun, Meclis toplantısının sonrası Borsa üyelerinin katılımıyla gerçekleşecek olan ‘Hububat Ürünleri Alım-Satım Yapan Üyelerle Genişletilmiş Sektör’ toplantısında görüşülerek ilgili makamlara iletileceğini belirtti. Güncel ve ekonomik konular üzerine istişarelerin de yapıldığı Kütahya Ticaret Borsası Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı, görüş ve önerilerin sunulmasının ardından iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

KAYNAK